torstai 15. maaliskuuta 2018

Malta Blogi Minna Parkko 2018

Työmatka Maltalle 2018

Lento Maltalle tapahtuu tiistaina 20.3.2018. Minulla on 5 työpäivää aikaa, ja tarkoitus on arvioida 2 näyttöä kolmelta stailausalan opiskelijalta. Lisäksi tarkoitus on tavata liiketalouden opiskelijoita.

2 kommenttia:

  1. Lento sujui hyvin hieman tuuli riepotteli. Kuljetus hotellille toimi. Roseannen nuorempi tytär olikin vastanotossa ja sain sovittua FutureFocus toimistolle ajan klo 11.00. Rosanne on ulkomailla mutta Corinne hoiti paperiasiat kuntoon. Tapasin sattumalta toimistolla myös 4 liikunta-alan at:tä suorittavaa nuorta ja myös heillä oli asiaa minulle yhdestä työpaikasta. Corinne myös vei minut opiskelijoideni työpaikalle JB Storesiin. Sieltä Agnes jo olikin soittanut ninulle aamupv ja sovittiin arviointiaika torstaille klo 12. Perillä JB Storesissa tapasin Juulin Kertun ja Nastjan ja kävimme syömässä lounasta. Suunnittelimme myös arviointia. Palattuamme työpaikalle Agnes olikin paikalla ja pyysi, että tekisimme arviot samalla kertaa. Näin ollen se asia on kunnossa, liik alan opiskelijoiden asia hoidettavana ja liiketalouden opiskelijoista ei vielä tiedä.

    VastaaPoista
  2. Tänään tapasin aamupäiväbussissa liikunta at suorittavia opiskelijoita ja kertoivat että työasia on Suomestakin käsin hoidon alla ja odotellaan tapahtuuko jotain.Stailausalan opiskelijat ovat tänään pakanneet ja valmistelimme lähtöä yhteisellä illallisella. Liiketalouden opiskelijoista yksi vastasi tekstiviestitse että ei ole asiaa eikä hätää.

    VastaaPoista